KINVARA PRO

Å GÅ FORAN , KREVER MOT

Medaljer og personlige rekorder vinner man gjennom trening, ikke i konkurranser. Ut fra denne tankegangen har vi utviklet Kinvara Pro. En ny super treningssko, designet ved å kombinere våre velutprøvde teknologier. Resultatet er en innovativ nyhet som tar din daglige trening til et helt nytt nivå.

PRO FØLELSE

Si hei til din nye treningskamerat. Med en mellomsåle i supermykt skum, en fremadskridende karbonfiberplate og en overdel i det lekreste, luftige mesh-materialet blir treningen din nå enda morsommere.

KOMFORT TIL DIN TRENING

Den spesialdesignede overdelen lar foten din bevege seg fritt. Vår FORMFIT-konstruksjon låser foten på en behagelig måte ved å omslutte den både ovenfra og nedenfra. Overdelen er lett, fleksibel og luftig.

FREMGANG

Mellomsålen er laget ved å kombinere våre to skummateriale. PWRRUN-skummet, som er stabilt og responsivt, utgjør rammen og yttersålen, mens den ultralette og svært energifylte PWRRUN PB utgjør kjernen i sålen. Den høye mellomsålen gir deg enestående komfort.

DIN TRENING FORTJENER EN KARBONPLATE.

Du kan ikke stave “Progression” uten “Pro”. Derfor mener vi at din trening fortjener en karbonfiberplate. Den har vist seg å gi treningen din mer effekt, så hvorfor løpe med en karbonfiberplate under konkurranser, men ikke under trening? Den spesialdesignede karbonplaten i 3/4 lengde gir deg den fremdriften du trenger.

KINVARA PRO

LAGET FOR HVERDAGSTRENING MED VÅR PRO-FORMULA.