Endorphin Speed 4

Hvis du ikke allerede har en lidenskap for løping, vil den nye Endorphin Speed 4 definitivt sørge for det. Den ble designet som en tempokjørings- og konkurransesko, men har vist seg å være mye mer enn det. Den fungerer også godt på lange, moderate treningsøkter så vel som intervalløkter. Takket være den perfekte kombinasjonen av stiv nylonplate, SPEEDROLL-teknologi og PWRRUN PB-skum, kan du se frem til den perfekte balansen mellom støtte, energiretur og støtdemping.

SPEEDROLL

Integrert i det imponerende PWRRUN PB-skummet finner du den avanserte nylonplaten, som utgjør kjernen i vår Speedroll-teknologi. Dette er ikke bare en løpesko, det er din personlige treningspartner som gir den perfekte balansen mellom komfort og stabilitet for dine langdistanseløp og responsiv demping for dine intervaløkter.

Fantastisk grep

Det nye mønsteret i yttersålen betyr forbedret grep, spesielt på glatte overflater. Mønsterdesignet i kombinasjon med yttersålens XT-900 gummi gjør det mulig å øke grepet mot underlaget uten å øke vekten.

Masse komfort

Opplev den nye innovative integrerte pløsen, som har forvandlet overdelen til et sant mesterverk av komfort og fleksibilitet. Vårt zonalt konstruerte mesh-design er skapt for å imøtekomme dine behov, og når du først har prøvd det, vil du ikke kunne forestille deg en løpesko uten det.

Hvorfor Endorphin Speed 4?

Tre gode grunner til å elske Speed 4:

Den oppdaterte nylonplaten har fått en mer stiv struktur som bevarer fleksibiliteten, men gir enda mer driv i løpestegene dine. Den stive nylonplaten er integrert i det fjærende PWRRUN PB-skummet.

Økt komfort og holdbarhet med nytt zonalt konstruert mesh i overdelen. Dette gir den perfekte balansen mellom pusteevne og robusthet.

Ny, forbedret yttersåle med mønstret struktur som gir godt grep mot underlaget.