ENDORPHIN PRO 4

Når du trer inn i dine Endorphin Pro 4, føles det som om du vil løpe med en distinkt driv i løpestilen din som få andre sko kan matche. Skapt spesifikt for konkurransedagen, er denne skoen ditt ultimate våpen i jakten på en ny personlig bragd. Enten det er et 5 km-løp eller en hel maraton, er Pro 4 ditt trofaste valg.

Oppgradert mellomsåle

SPEEDROLL-teknologien med den kraftfulle kolfiberplaten gir deg en enorm driv, og nå kan du se frem til enda mer støtdemping. Mellomsålen er nå kombinert med en toppsåle i PWRRUN HG med hele 95% returenergi. Under denne ligger kolfiberplaten, og i bunnen har du det premium PWRRUN PB-skummet.

Race komfort

Det oppdaterte race-day-designet på overdelen omslutter mykt hælen og foten. I kombinasjon med det pustende meshet ved forfoten og den nye pløsen i strikket struktur, har du kun det aller mest nødvendige for å prestere på ditt beste.

Det ligger i detaljene

Ny struktur i yttersålen betyr forbedret grep, spesielt på glatte underlag. Små geometriske mønsterdesign i yttersålen av XT-900 gummi gjør det mulig å øke grepet mot underlaget uten å øke vekten.

Hvorfor velge Endorphin Pro 4?

Tre gode grunner til å elske Pro 4:

– Den nydesignede mellomsålen gir en lett base som inneholder både superskummet PWRRUN HG og det premium PWRRUN PB. Den stive kolfiberplaten i midten binder alt sammen.

– Den ultratynne og pustende overdelen med den nye elastiske, vevde pløsen gir deg en luksuriøs passform med enestående komfort.

– Den nyoppdaterte yttersålen med det nye mønstrede designet gir grep på underlaget